Kayleigh’s reis naar Fitmom: week 1

Het is een marathon; geen sprint

Kayleigh is een levensveranderende weg ingeslagen. Zij wil fit en gezond worden en in een fit leven haar dochtertje zien opgroeien. Haar huidige situatie is dat zij zeker 30- 40 kg lichaamsgewicht dient te verliezen.

Dat is een lange weg. Een marathon. Geen sprint.

Dat druk ik haar op het hart en probeer haar zoveel mogelijk ‘rust’ te laten bewaren.

Rust in de keuze van voeding (lees; redelijk eenzijdige keuze, maar daardoor weinig verleidingen), rust in haar hoofd (volg het plan; dan komt het goed) en rust in haar dagindeling. Rust brengt overzicht. Overzicht brengt geduld. Geduld brengt consistentie. Consistentie brengt resultaat.

Kayleigh heeft haar ervaring opgeschreven en ik kan niet anders dan MEGA trots op haar zijn!!

 

Einde van de eerste week

Toen ik mijn voedingsschema binnen kreeg kon ik niet anders denken dan dat ik heel veel moest eten.
Eenmaal begonnen viel het best mee de hoeveelheden.
Helaas begon de week niet lekker, op dinsdag werd ik ziek, hoewel dat me niet heeft gestopt gewoon door te gaan met mijn schema.

Op woensdag voelde ik me eindelijk goed genoeg om ook mijn trainingsschema te beginnen en wat ging dat lekker, maar wat was het zwaar. Donderdag had ik me toch een partij spierpijn dus besloot ik 1 dagje rustig aan te doen, heb ik iets meer gelopen dan normaal en helaas niet getraind.
Dit weekend was heel lastig, dit omdat ik veel moest werken hierdoor heb ik me slecht aan mijn voeding kunnen houden. Gelukkig heb ik niet gesnoept, alleen veel maaltijden moeten verplaatsen of soms 1 vergeten.

Al om al vond ik het heerlijk gaan, maar had ik toch verwacht geen gewichtsverschil te zien.
Jullie kunnen jullie vast voorstellen hoe blij ik was toen ik vanmorgen op de weegschaal 111.8 zag staan! Een VERLIES van 2.3 kilo!
Ook ben ik in mijn benen 1,5 cm kwijt, in mijn armen 0.5 cm en een paar in mijn heup en borst.

Als ik dit kan, dan kan iedereen dit!
Dankjewel Liesbeth voor deze heerlijke start! Op naar nog veel minder kilo’s!

Groetjes en tot volgende week!

Noot van de coach

Het resultaat is geweldig !! Het gewichtsverlies van 2,3 kg is uiteraard zalig; vooral mentaal een enorme boost!

Echter; ik druk Kayleigh op het hart dat dit niet uitsluitend vet zal zijn. Daarnaast ook niet een  wekelijks te verwachten resultaat.

Desalniettemin ben ik onwijs trots op haar en gun ik haar zo’n fijne start ! Ze heeft er hard voor gewerkt.

Op naar volgende week ! 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *