Kayleigh’s reis naar ‘Fitmom’

Kayleigh is een jonge moeder en heeft een wens: zich weer fit en jong te voelen.

Met heel veel trots en plezier mag ik haar hier in gaan begeleiden.

Wekelijks zal Kayleigh haar ervaringen gaan delen en zullen we de progressie tonen aan jullie.

Laat Kayleigh een inspiratiebron voor jou zijn en pak ook de regie over jouw leven weer terug.

Kayleigh krijgt van mij een passend voedingsschema en een trainingsschema wat ze thuis zal volgen.

De schema’s zijn gericht op consistentie: oftewel geen crashdieet en geen onmogelijke oefeningen. Ik wil graag dat zij dit voor ‘the long term’ gaat inpassen in haar leven en een heuse levensstijl wijziging in haar leven zal doorvoeren.

Ik kijk uit naar de mooie weg die zij gaat afleggen en ben onwijs trots dat ze deze weg wil delen!

We gaan naar een mooi resultaat Kayleigh!

Liefs, Liesbeth

Even voorstellen

Mijn naam is Kayleigh, ik ben 24 jaar en moeder van een dochter van 1 jaar en vrouw van Xander.
Ik heb een tweedehands winkel in Nieuw-Vennep waarbij ik veelal vanuit huis werk en dus heerlijk veel tijd met mijn dochter kan doorbrengen.

Sinds ik me kan herinneren ben ik altijd al voller geweest dan anderen, 2 jaar geleden had ik besloten het roer om te draaien na maanden diëten. Ik zou een Gastric Bypass ondergaan, want zwanger raken lukte niet vanwege mijn gewicht. Wonder boven wonder toen het traject net begonnen was bleek ik zwanger, HOERA!

Nu is dat bijna 2 jaar terug en ben ik weer begonnen met een koolhydraat arm dieet afgelopen December. Sindsdien ben ik 3 kilo kwijt op bijna 3 maanden, dit samen met een diëtiste helaas werkte onze samenwerking niet naar wens.

De droom is ooit 65 kilo te wegen ongeveer met een maatje 38. Samen met Liesbeth hoop ik dit doel te gaan bereiken en geef ik mijn volle 100%.

18 Maart 2019 begin ik met een voor mij samengesteld voeding en trainingsschema en zullen wij jullie wekelijks op de hoogte houden van mijn voortgang. Dit begin ik met een startgewicht van 113.9.

Ik heb er heel veel zin in en heb alle hoop en vertrouwen dat dit goed gaat komen.

Tot volgende week!

                Afbeelding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *